Σχετικά με σπουδές κτηνιατρικής σε Βουλγάρικα πανεπιστήμια

Για τις κτηνιατρικές σπουδές στην Βουλγαρία μπορείτε να διαλέξετε μεταξύ των πανεπιστημίων κτηνιατρικής της Σόφιας και της Στάρα Ζαγόρα. Και τα 2 πανεπιστήμια έχουν υψηλές προδιαγραφές και προσφέρουν Βουλγαρόφωνα αλλά και Αγγλόφωνα τμήματα.

Για να εισαχθείτε στο πανεπιστήμιο θα πρέπει να περάσετε τις εξετάσεις στην βιολογία και την χημεία και να προσκομίσετε ένα πτυχίο Αγγλικών από Β2 (lower) και επάνω. Να θυμάστε πως τα δίδακτρα πληρώνονται κάθε εξάμηνο.

Προετοιμασία για τις εξετάσεις

Η Bulgaria studies σας βοηθάει με τα τεστ χημείας και βιολογίας με 2 τρόπους. Πρώτα παρέχουμε στους πελάτες μας έναν ηλεκτρονικό λογαριασμό για την πλατφόρμα εκμάθησης και για όσους επιθυμούν επιπλέον βοήθεια, μπορούμε να σας παρέχουμε καθηγητή προετοιμασίας με τον οποίο θα κάνετε μαθήματα είτε κατ' ιδίαν, είτε διαδικτυακά.

Αφού δώσετε τις εξετάσεις στην τελική σας βαθμολογία θα συνυπολογιστούν και οι βαθμοί της Γ' λυκείου στην βιολογία και την χημεία, ώστε να εξακριβωθεί το ακριβές σκορ.

Τιμές και ημερομηνίες για την εισαγωγή στο πανεπιστήμιο

Οι ημερομηνίες των εξετάσεων καθορίζονται από το εκάστοτε πανεπιστήμιο κάθε χρόνο, οπότε καλό είναι να επισκεφθείτε το Blog μας για τα τελευταία νέα ή αν το επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Λόγω συνεχών μεταβολών στα δίδακτρα ενημερωθείτε από το Blog μας ή ζητήστε τις τιμές από τους εκπροσώπους μας. Με αυτόν τον τρόπο θα είστε ενήμεροι για τις τρέχουσες τιμές και ίσως να είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε οικονομικότερες εναλλακτικές.


Πανεπιστήμιο Δίδακτρα / Έτος
  Πανεπιστήμιο Δασοκονίας Σόφια €4500
  Θρακικό Πανεπιστήμιο Στάρα Ζαγόρα €5100
  Στάρα Ζαγόρα Βουλγαρόφωνο τμήμα (ένα προπαρασκευαστικο έτος €2500 και έπειτα-->) €460/έτος

ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ

Ενδιαφέροντα στατιστικά για τις κτηνιατρικές σχολές σε πανεπιστήμια της Βουλγαρίας

Πόλεις

2.0

Σχολές Κτηνιατρικής

2.0

Έτη

5.0

Φοιτητές

1400+

Copyright © Bulgaria Studies 2010 - 2022.All right reserved.

Magically touched by

web solutions logo