Σχετικά με σπουδές ιατρικής σε Βουλγάρικα πανεπιστήμια

Για τις ιατρικές σπουδές στην Βουλγαρία έχετε πολλές επιλογές όσο αναφορά το πανεπιστήμιο, την πόλη και τα ακαδημαϊκά έτη. Υπάρχουν ιατρικές σχολές στην Σόφια, την Φιλιππούπολη, το Πλέβεν, την Στάρα Ζαγόρα και την Βάρνα. Όλες έχουν υψηλές προδιαγραφές και προσφέρουν Βουλγαρόφωνα αλλά και Αγγλόφωνα τμήματα.

Για να εισαχθείτε στο πανεπιστήμιο θα πρέπει να περάσετε τις εξετάσεις στα αγγλικά, την βιολογία και την χημεία. Να θυμάστε πως τα δίδακτρα πληρώνονται κάθε εξάμηνο.

Προετοιμασία για τις εξετάσεις

Η Bulgaria studies σας βοηθάει με τα τεστ των Αγγλικών, χημείας και βιολογίας με 2 τρόπους. Πρώτα παρέχουμε στους πελάτες μας έναν ηλεκτρονικό λογαριασμό για την πλατφόρμα εκμάθησης και για όσους επιθυμούν επιπλέον βοήθεια, μπορούμε να σας παρέχουμε καθηγητή προετοιμασίας με τον οποίο θα κάνετε μαθήματα είτε κατ' ιδίαν, είτε διαδικτυακά.

Αφού δώσετε τις εξετάσεις στην τελική σας βαθμολογία θα συνυπολογιστούν και οι βαθμοί της Γ' λυκείου στην βιολογία και την χημεία, ώστε να εξακριβωθεί το ακριβές σκορ.

Τιμές και ημερομηνίες για την εισαγωγή στο πανεπιστήμιο

Οι ημερομηνίες των εξετάσεων καθορίζονται από το εκάστοτε πανεπιστήμιο κάθε χρόνο, οπότε καλό είναι να επισκεφθείτε το Blog μας για τα τελευταία νέα ή αν το επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Λόγω συνεχών μεταβολών στα δίδακτρα ενημερωθείτε από το Blog μας ή ζητήστε τις τιμές από τους εκπροσώπους μας. Με αυτόν τον τρόπο θα είστε ενήμεροι για τις τρέχουσες τιμές και ίσως να είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε οικονομικότερες εναλλακτικές.


Πανεπιστήμιο Δίδακτρα / Έτος
  Ιατρικό πανεπιστήμιο Σόφιας €8000
  Πανεπιστήμιο Σόφιας Kliment Ohritski €7700
  Ιατρικό πανεπιστήμιο Plovdiv €8000
  Ιατρικό πανεπιστήμιο Pleven €7500
  Ιατρικό πανεπιστήμιο Βάρνας €8000
  Θρακικό πανεπιστήμιο Στάρα Ζαγόρα €7000

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ

Ενδιαφέροντα στατιστικά για τις ιατρικές σχολές σε πανεπιστήμια της Βουλγαρίας

Πόλεις

5.0

Σχολές

6.0

Έτη

6.0

Φοιτητές

1400+

Copyright © Bulgaria Studies 2010 - 2022.All right reserved.

Magically touched by

web solutions logo