Σχετικά με σπουδές ψυχολογίας σε Βουλγάρικα πανεπιστήμια

Για τις σπουδές ψυχολογίας στην Βουλγαρία έχετε μια και μόνη επιλογή και αυτή είναι το πανεπιστήμιο της Σόφιας το οποίο έχει υψηλές προδιαγραφές και προσφέρει Βουλγαρόφωνα αλλά και Αγγλόφωνα τμήματα.

Για να εισαχθείτε στο πανεπιστήμιο θα πρέπει να περάσετε τις εξετάσεις στην έκθεση και να προσκομίσετε ένα πτυχίο Αγγλικών από Β2 (lower) και επάνω. Να θυμάστε πως τα δίδακτρα πληρώνονται κάθε εξάμηνο.

Προετοιμασία για τις εξετάσεις

Η Bulgaria studies σας βοηθάει με το τεστ έκθεσης με 2 τρόπους. Πρώτα παρέχουμε στους πελάτες μας έναν ηλεκτρονικό λογαριασμό για την πλατφόρμα εκμάθησης και για όσους επιθυμούν επιπλέον βοήθεια, μπορούμε να σας παρέχουμε καθηγητή προετοιμασίας με τον οποίο θα κάνετε μαθήματα είτε κατ' ιδίαν, είτε διαδικτυακά.

Τιμές και ημερομηνίες για την εισαγωγή στο πανεπιστήμιο

Οι ημερομηνίες των εξετάσεων καθορίζονται από το εκάστοτε πανεπιστήμιο κάθε χρόνο, οπότε καλό είναι να επισκεφθείτε το Blog μας για τα τελευταία νέα ή αν το επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Λόγω συνεχών μεταβολών στα δίδακτρα ενημερωθείτε από το Blog μας ή ζητήστε τις τιμές από τους εκπροσώπους μας. Με αυτόν τον τρόπο θα είστε ενήμεροι για τις τρέχουσες τιμές και ίσως να είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε οικονομικότερες εναλλακτικές.


Πανεπιστήμιο Δίδακτρα / Έτος
  Νέο Βουλγαρικό Πανεπιστήμιο Σόφια (Αγγλόφωνο) €2000
  Νοτιοδυτικό Πανεπιστήμιο "Neofit Rilski" Blagoevgrad (Αγγλόφωνο) €3400

ΣΧΟΛΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ

Ενδιαφέροντα στατιστικά για τις σχολές ψυχολογία σε πανεπιστήμια της Βουλγαρίας

Πόλεις

1.0

Σχολές Ψυχολογίας

1.0

Έτη

4.0

Φοιτητές

1400+