ΟΡΟΙ ΤΟΥ BULGARIASTUDIES.COM

Καλώς ήρθατε στην σελίδα πολιτικής προσωπικών δεδομένων και όρων χρήσης της ιστοσελίδας bulgariastudies.com Παρακαλούμε να αφιερώσετε λίγο από τον χρόνο σας για να την διαβάσετε.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα ΜΟΝΟ όταν μας τα παρέχετε μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή με την εγγραφή σας στην πλατφόρμα e-learning. Τα δεδομένα σας ΔΕΝ χρησιμοποιούνται για μελλοντική επικοινωνία πλην του θέματος για το οποίο επικοινωνήσατε μαζί μας. Κρατήσαμε στο ελάχιστο την συλλογή των προσωπικών δεδομένων σας. Ειδικά για την πλατφόρμα εκμάθησης (E-Learning) συλλέγουμε όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο και email με μόνο σκοπό να σας παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες για εσάς.


ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Έχετε το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης ή διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων, όποτε το θελήσετε. Θα ανταποκριθούμε εντός 48 ωρών.


GOOGLE

Χρησιμοποιούμε το google analytics για στατιστικούς λόγους, οπότε η google συλλέγει κάποια δεδομένα από εσάς όπως i.p. , τοποθεσία κ.α. για τον σκοπό αυτό. Μπορείτε να κατεβάσετε το εξής plugin Google opt-out plugin και εγκαθιστώντας το στον φυλλομετρητή σας να εξαιρεθείτε από την συγκεκριμένη διαδικασία.


ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ

Δεν αποκαλύπτουμε τα δεδομένα σας σε τρίτους για κανέναν λόγ, πλην δικαστικής εντολής.


ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ E-LEARNING

Εάν εγγραφήκατε στην πλατφόρμα E-learning απαγορεύεται να μοιραστείτε, να δείξετε με οποιονδήποτε τρόπο σε τρίτους, να αντιγράψετε μέρος ή ολόκληρη την πλατφόρμα ή οποιαδήποτε πληροφορία βρείτε εκεί. Η πλατφόρμα είναι μια υπηρεσία επί πληρωμή και προορίζεται μόνο για το εγγεγραμμένο μέλος που έχει πληρώσει.