Σχετικά με σπουδές οδοντιατρικής σε Βουλγάρικα πανεπιστήμια

Για τις οδοντιατρικές σπουδές στην Βουλγαρία οι επιλογές σας είναιη οδοντιατρική στην Σόφια, την Φιλιππούπολη και την Βάρνα. Όλες έχουν υψηλές προδιαγραφές και προσφέρουν Βουλγαρόφωνα αλλά και Αγγλόφωνα τμήματα.

Για να εισαχθείτε στο πανεπιστήμιο θα πρέπει να περάσετε τις εξετάσεις στα αγγλικά, την βιολογία και την χημεία. Να θυμάστε πως τα δίδακτρα πληρώνονται κάθε εξάμηνο.

Προετοιμασία για τις εξετάσεις

Η Bulgaria studies σας βοηθάει με τα τεστ των Αγγλικών, χημείας και βιολογίας με 2 τρόπους. Πρώτα παρέχουμε στους πελάτες μας έναν ηλεκτρονικό λογαριασμό για την πλατφόρμα εκμάθησης και για όσους επιθυμούν επιπλέον βοήθεια, μπορούμε να σας παρέχουμε καθηγητή προετοιμασίας με τον οποίο θα κάνετε μαθήματα είτε κατ' ιδίαν, είτε διαδικτυακά.

Αφού δώσετε τις εξετάσεις στην τελική σας βαθμολογία θα συνυπολογιστούν και οι βαθμοί της Γ' λυκείου στην βιολογία και την χημεία, ώστε να διαμορφωθεί το ακριβές σκορ.

Τιμές και ημερομηνίες για την εισαγωγή στο πανεπιστήμιο

Οι ημερομηνίες των εξετάσεων καθορίζονται από το εκάστοτε πανεπιστήμιο κάθε χρόνο, οπότε καλό είναι να επισκεφθείτε το Blog μας για τα τελευταία νέα ή αν το επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Λόγω συνεχών μεταβολών στα δίδακτρα ενημερωθείτε από το Blog μας ή ζητήστε τις τιμές από τους εκπροσώπους μας. Με αυτόν τον τρόπο θα είστε ενήμεροι για τις τρέχουσες τιμές και ίσως να είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε οικονομικότερες εναλλακτικές.


Πανεπιστήμιο Δίδακτρα / Έτος
  Iατρικό Πανεπιστήμιο Σόφιας €9000
  Iατρικό Πανεπιστήμιο Plovdiv €9000
  Iατρικό Πανεπιστήμιο - Βάρνας €9000

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ

Ενδιαφέροντα στατιστικά για τις οδοντιατρικές σχολές σε πανεπιστήμια της Βουλγαρίας

Πόλεις

3.0

Οδοντιατρικές Σχολές

3.0

Έτη

6.0

Φοιτητές

1400+